ПРОФЕСИОНАЛНИ ТОРФЕНИ СУБСТРАТИ
 
   

 


Висококачествените екологични торфени субстрати на Stender Германия представляват уникална смес от тъмен и светъл сфагнум торф с висока степен на угниване допълнително обогатени с НПК торове, микроелементи, навлажнители, перлит, глина и с коригирано PH.
Професионалните субстрати на Stender Германия се характеризират с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време на преовлажняване и прекомерно засушаване, което ги прави универсално приложими в професионалното зеленчукопроизводство и цветарство.
 РАСТЕЖЪТ ТРЪГВА ОТ КОРЕНИТЕ – УСПЕХЪТ ИМА ЗДРАВИ ОСНОВИ

Нашата философия

Ние в Stender сме насочили вниманието си към нуждите на клиента. Ето защо диалогът ни с вас е толкова важен.
За нас пазарна ориентация означава да предлагаме продуктите, които ви трябват, с високо качество и на разумна цена.

 

Нашите суровини

Вече десетилетия ние в Stender произвеждаме субстрати с изключително качество. За да постигаме това, използваме само най-висококачествени суровини, като отбран торф от Прибалтика, Северна Германия, Скандинавия и Ирландия.

Обогатени с изпробвани и тествани добавки, като монморонитни глини с отличния им буфериращ капацитет, Cocopor и ксилит с убедителните си физични свойства, а също и перлит и Orgapor, субстратните смеси на Stender предлагат най- високо качество.

Нашите субстрати, които се характеризират с отличен дренаж и въздушен капацитет, издържат продължително време в застояла или задържана на висок/нисък прилив вода, както и при капково напояване.

Постоянният контрол на качеството гарантира високото качество на продуктите.

Бял торф
Черен торф
Cocopor®
Глина

 

Нашето производствено оборудване

Системите за наблюдение по последна дума на компютърно управляемото оборудване за смесителните станции с флуиден смесител, придават на нашите субстрати благоприятстващите растенията химични и физични свойства.

 

Нашата логистика

Ясно е без да се казва, че субстратите на Stender се доставят бързо и навреме. Можете да избирате между покупка на едро, доставена с камион, или пакетирани в торби на палети, или JumboPack опаковката на Stender.

 

 
 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 
 

 

изработка на сайта Студио Мина ООД