ТЕЧНИ МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕ ВЪВ ВИД НА ГЕЛ
 
 
  

 
ФЛОРИЯН ООД е ексклузивен представител на AGRECOL Полша за България!
 
Agrecol е полска компания за производството на торове за професионалисти и любители градинари, препарати за защита на растенията, а също така и за домашни вредители и продукти за балконски растения.

В продължение на много години Agrecol предлага широка гама от течни и твърди торове. Сред тях е групата на течните торове на органично-минерална основа, които съдържат органично активни вещества като хумус, а от това следва че са най-безопасни и най-ефективни за употреба в дома. От съществено значение е също така въвеждането на групи на минерални торове с добавка на витамин С, минерални торове Dobrovit и минерални торове във вид на гел.

Повече от 500 продукта се произвеждат под постоянен контрол на собствената лаборатория, оборудвана с висок клас аналитично оборудване. Високо квалифициран и опитен персонал осигурява правилното функциониране на производството и качеството на системата за управление ISO 9001.
 

Грижа за околната среда се потвърждава от получаване на международен сертификат за управление на околната среда ISO 14001.
 
Пълният контрол на производствените процеси, контролирани от ISO 9001 за управление на качеството и нашите лаборатории, които са оборудвани на световно ниво са гаранция за качество на всички произведени продукти.

Широката гама от продукти отговарят на нуждите на най-взискателните клиенти. За добрата логистика се разчита на собствени, модерни и надеждни транспортни средства, а високи производствени мощности и добре оборудван склад гарантират доставките.


 

 

 

 

 
 

 

изработка на сайта Студио Мина ООД